044 786 6964 *päivystys 24h* asiakaspalvelu@tampereenseudunhautauspalvelut.fi

TSH – Tukenasi surun hetkellä koko Pirkanmaan alueella

12 elo, 2021

Hautaustoimisto Pirkanmaa

TSH – Tukenasi surun hetkellä koko Pirkanmaan alueella

12 elo, 2021

Hautaustoimisto Pirkanmaa

Tampereen seudun hautauspalvelut on apunasi ja tukenasi surun hetkellä koko Pirkanmaan alueella. Vuosikymmenien kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä olemme valmiita auttamaan hautausjärjestelyissä laajasti Tampereen lisäksi koko Pirkanmaalla.

Työssämme törmäämme usein harhakäsitykseen siitä, miltä paikkakunnalta hautaustoimiston voikaan valita. Lähtökohtaisesti valintaan vaikuttavat hautauspaikka, vainajan sijainti sekä hautajaisia järjestävien läheisten sijainti. Voit huoletta kääntyä puoleemme, olitpa kotoisin esimerkiksi Kangasalta, Lempäälästä, Nokialta tai Pirkkalasta. Me toimimme siis nimemme mukaisesti koko Tampereen seudulla, vaikka toimistomme osoitteeksi on kirjattu Tampere.

Hautaustoimiston valinta pidemmänkään matkan päästä ei ole mahdottomuus, ja jos vainajaa tulee kuljettaa eri paikkakunnalle, vähenee hautaustoimiston sijainnin merkitys entisestään. Olemme apunasi siis myös silloin, kun vainaja kuljetetaan muualta Suomesta. Vainajien kuljetukset järjestyvät kauttamme ammattitaidolla missä päin tahansa Suomea ja tarvittaessa myös kansainvälisesti.