044 786 6964 *päivystys 24h* asiakaspalvelu@tampereenseudunhautauspalvelut.fi

Tietotaitoa vuosikymmenten ajalta

9 syys, 2020

Tietotaitoa vuosikymmenten ajalta

9 syys, 2020

Tampereen seudun hautauspalvelut on pitkän linjan perheyritys. Neljännen polven hautaustoimistoyrittäjä Santtu Mustonen on kasvanut hautauspuoleen lapsesta asti. Suvulla on pitkä historia hautauspalveluiden parissa, sillä Santun isoisoäiti oli hautaustoimistoyrittäjä Lieksassa. Yritys piti pintansa sukupolvelta toiselle. Kouluaikojen kesät kuluivat perheen yrityksessä, ja täysipäiväisesti Santtu on toiminut hautauspalveluiden parissa vuodesta 1997 asti.

Kun Santun isä jäi eläkkeelle, otti poika perheyrityksen hoitaakseen ja lähti laajentamaan toimintaa naapuripaikkakunnille. Tampereen seudun hautauspalvelut perustettiin noin kymmenen vuotta sitten. Laajentuminen oli luonteva jatkumo, kun elementit olivat valmiina ja kokemusta kertynyt.

Matka on ollut pitkä, ja Santtu on onnistuneesti osannut yhdistää perheen hiljaisen tiedon tähän päivään. Tällä hetkellä Santtu työllistää kymmenen hautausalan ammattilaista. Yhä tänäkin päivänä toiminnan keskiössä ovat luottamukselliset kohtaamiset omaisten kanssa. TSH onkin asiakkaidensa arvostama hautaustoimisto Tampereella.